مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم دستور پزشکیان برای کمک به خانواده معدنکاران دامغانی / اعلام نتایج بررسی حادثه تا ۲ هفته دیگر در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان چه گذشت؟ تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در استان کردستان + تصاویر ماموریت قالیباف به کمیسیون صنایع برای پیگیری ابعاد حادثه معدن دامغان دستور فوری رئیس‌جمهوری به وزیر صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن دامغان وزیر کشور دستور رسیدگی فوری به حادثه معدن مهماندویه را صادر داد انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است قالیباف قانون معاهده بین ایران و ازبکستان در زمینه انتقال محکومان را ابلاغ کرد تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی برای درگذشت حجت‌الاسلام نیری تأکید سران قوا بر بسیج ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس:

امیدواریم دولت بودجه قابل تحقق به مجلس ارائه کند

سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم دولت از نظر شکلی و محتوایی بودجه‌ای را به مجلس بیاورد که قابل تحقق باشد و مانند سال ۹۸ برخی ردیف‌ها تخصیص ۴۰ درصدی داشته باشد و همچنین توازن منطقه‌ای هم در آن لحاظ شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی مجلس: امیدواریم دولت بودجه قابل تحقق به مجلس ارائه کندبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، اسدالله عباسی با اشاره به جلسه غیر علنی امروز صبح مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست غیر علنی، مسائل مربوط به بودجه سال ۹۹ در مقایسه با بودجه سال ۹۸، از نظر شکلی و محتوایی مورد ارزیابی قرار گرفت.

 

نماینده مردم رودسر در مجلس افزود با بیان اینکه باید بدانیم که سال آینده به چه میزان بودجه مالیاتی، فروش اوراق و فروش شرکت‌های دولتی را داشته باشیم، تأکید کرد: همه این‌ها باید در سطحی باشد که بتوانیم بودجه هزینه‌ای کشور را تأمین کنیم و در تملک دارایی‌ها هم طوری رفتار کنیم که انتظار کاذب ایجاد نشود.

 

عباسی بیان داشت: امیدواریم دولت از نظر شکلی و محتوایی بودجه‌ای را به مجلس بیاورد که قابل تحقق باشد و مانند سال ۹۸ برخی ردیف‌ها تخصیص ۴۰ درصدی داشته باشد و همچنین توازن منطقه‌ای هم در آن لحاظ شده باشد.



سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی موضوع گام چهارم کاهش تعهدات ایران در این جلسه، تصریح کرد: گام چهارم موضوع استراتژی نظام است و باید با دقت و محاسبه شده انجام می‌شود و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند مذاکره‌ای نخواهیم داشت. اگر هم مذاکره‌ای باشد چهارچوب ۱+۵ خواهد بود آن هم در صورتی که تحریم‌ها برداشته شود.

 

وی گفت: همچنین در این جلسه اتفاقا‌ت نیویورک و پیشنهاد‌هایی که رئیس جمهور فرانسه برای آقای روحانی داشت را هم مورد بررسی قرار دادیم.

منبع: میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر